Obuj se do podzimních barev!

Pro mnoho z nás je podzim jedno z nejkrásnějších období v roce. Pro koho ne, tak nám ale musí dát za pravdu, že co se týká módy, tak se v něm dá 100% nejvíce vyřádit. 

Podzimní bundy, kabáty, stylové mikiny a čepice - to je to, co vytahujeme ze skříní nejraději, ale základ toho všeho jsou padnoucí tenisky! Tak pokud hledáte inspiraci, tak vám ji nyní přinášíme a věříme, že si vyberete správně padnoucí kus pro váš jedinečný outfit. 

Uggy ovládají letošní podzim

UGG Tazz Slipper "Chestnut" jsou ideální volbou pro chladnější dny, kdy chcete zůstat v teple, ale přesto styloví. Jejich přírodní kožený vzhled v teplé kaštanové barvě skvěle doplňuje neutrální a zemitou barevnou paletu, která je tuto sezónu populární. Díky měkké ovčí vlně a robustní podrážce si užijete pohodlí doma i venku.         

NAKUPUJ ZDE

Jordan Retro 4, jako každoroční klasika

Tuto sezónu vládnou neutrální barvy, streetwearové prvky a originální doplňky, které dávají prostor pro výrazné detaily. Jedním z kousků, které si získávají pozornost všech milovníků sneakers, jsou Jordan 4 Retro "White Thunder". Tato ikonická silueta přináší do podzimní módy svěží a elegantní nádech. Jak je zařadit do vašeho podzimního šatníku? 
Jordan 4 Retro "White Thunder" jsou perfektní volbou pro podzimní outfity, které spojují sportovní eleganci s moderním streetwearem. Jejich čistě černý základ s bílými akcenty dodává každému outfitu svěží a nadčasový vzhled. Díky tomu jsou skvělým kouskem pro různé příležitosti a snadno se kombinují s ostatními trendy sezóny. Můžete je obléct k baggy jeanům nebo k cargo kalhotám. Jsou univerzálním kouskem, který si zachovává luxusní nádech, aniž by ztratil na pohodlí a praktičnosti.

NAKUPUJ ZDE

Nezapomeňte na Nike Air Force One

Nike Air Force One jsou perfektním společníkem pro podzimní sezónu – klasika, která umí zaujmout a současně se přizpůsobit měnícím se trendům. Jejich ikonická bílá silueta se skvěle hodí do podzimní palety barev, která je plná zemitých tónů a tmavších odstínů. Když se začne ochlazovat a padající listí pokryje ulice, AF1 dodají každému outfitu ten správný kontrast a svěžest.

Tyhle tenisky si rozumí jak s hřejivými oversized svetry v barvách jako olivová a hořčicová, tak s dlouhými kabáty, které přidají outfitu špetku elegance. Pro ty, kteří preferují ležérní styl, jsou ideální kombinací s volnými tepláky nebo cargo kalhotami. S Nike Air Force One na nohou máte jistotu, že váš podzimní look bude nejen pohodlný, ale i stylově vyvážený. Jsou dokonalým vyjádřením podzimního streetwearu, který je hravý, ale zároveň nadčasově elegantní.  

 

NAKUPUJ ZDE

Streetwearová ikona podzimu - Adidas Campus

Adidas Campus se staly klasikou, která skvěle zapadá do podzimní sezóny, kdy se pohodlí a styl stávají neoddělitelnými. S jejich minimalistickým designem a semišovým povrchem jsou jako stvořené pro chladnější měsíce, kdy chcete vypadat dobře a zároveň si užívat komfort při každém kroku. V barvách jako hnědá, tmavě zelená nebo bordó dokonale ladí s podzimními tóny, zatímco klasické bílé či černé modely dodávají outfitu čistý a svěží kontrast.

Adidas Campus si rozumí se vším, co podzimní šatník nabízí. Můžete je zkombinovat s klasickými denimovými kousky, jako jsou rovné džíny nebo džíny ve stylu „mom“, a vytvořit tak jednoduchý, ale zároveň efektní vzhled. Přidejte oversized svetr nebo koženou bundu, a máte outfit, který je ideální na víkendovou procházku po městě či na setkání s přáteli u kávy. Semišový materiál navíc přináší jemný a elegantní nádech, díky kterému vyniknou i vedle formálnějších prvků, jako jsou například dlouhé trenčkoty nebo vlněné kabáty.

 

 

NAKUPUJ ZDE

Tak co, jsi připraven na podzim a okouzlit každého koho potkáš? Pokud ne, tak veškeré kousky, které tě inspirovali nalezneš na našem e-shopu! A samozřejmě mnohem více!